Blomkålspizza a la Nina (Low Carb)

1 liten blomkål
1-2 ägg
Tomatsås
1 lök, delad i önskvärda bitar
½ solovitlök, finhackad
1 liten lammkorv, skivad
1/3 bacon, delad i mindre bitar
Hushållsost, riven
Blåmögelost, smulad
½ röd paprika, delat i mindre bitar
Salt
Peppar
Oregano

Koka blomkålen mjuk. Lägg den sedan i en mixer och mixa i äggen, salt, peppar och oregano.
Häll ut ”smeten” i en ugnsform och sätt in i ugnen på 225 grader. Låt det stelna och få litet färg.
Ta sedan ut formen och smörj på din tomatsås (godast om du gör den själv) och lägg på övrigt pålägg.
Låt det bli varmt i ugnen, ca 7-10 minuter. Servera 🙂

 

 

Bildstöld anmäles alltid!

Blomkålspizza

Eget recept

5 kommentarer

  1. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank
    you so much, However I am encountering problems with your RSS.
    I don’t understand why I cannot subscribe to it. Is there anybody else getting identical RSS problems? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

    • I don´t know why u can´t subscribe. It looks all right over here.

    • And thank you 🙂

  2. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A design like yours with a few simple adjustements would really make my
    blog shine. Please let me know where you got your theme.
    Thank you

    • This is a wordpress theme.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar