Räkor med grön curry

Ingredienser:

1 kg räkor med skal (tinas och skalas)
2 msk grön currypasta (justera mängd efter hur starkt du vill ha det)
1 msk fisksås
1 burk kokosmjölk (400g)
1 solovitlök, finhackad
10 cm purjolök, finstrimlad
1 röd paprika, delad och finstrimlad
5 cm gurka, tärnad
Saften från ½ lime

200g shiratakinudlar.

Fräs purjkolök, vitlök, paprika och gurka mjuk utan att det tar färg. Häll i kokosmjölk, grön currypasta och fisksås och rör runt väl.
Låt det koka upp.
Häll av vattnet som nudlarna ligger i i förpackningen och skölj nudlarna. Lägg sedan nudlarna i  såsen och låt det puttra 10 min.
Kläm i saften från en halv lime i såsen, rör om och lägg sedan i de skalade räkorna. Stäng av plattan och låt räkorna bli varma.

Klart att servera 🙂

Bildstöld anmäles alltid!
Räkor i grön curry

Eget recept

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar