Ingredienser:
1 kg räkor med skal (tinas och skalas)
2 msk grön currypasta (justera mängd efter hur starkt du vill ha det)
1 msk fisksås
1 burk kokosmjölk (400g)
1 solovitlök, finhackad
10 cm purjolök, finstrimlad
1 röd paprika, delad och finstrimlad
5 cm gurka, tärnad
Saften från ½ lime
200g shiratakinudlar.
Fräs purjkolök, vitlök, paprika och gurka mjuk utan att det tar färg. Häll i kokosmjölk, grön currypasta och fisksås och rör runt väl.
Låt det koka upp.
Häll av vattnet som nudlarna ligger i i förpackningen och skölj nudlarna. Lägg sedan nudlarna i såsen och låt det puttra 10 min.
Kläm i saften från en halv lime i såsen, rör om och lägg sedan i de skalade räkorna. Stäng av plattan och låt räkorna bli varma.
Klart att servera 🙂
Bildstöld anmäles alltid!
Eget recept
Lämna en kommentar
Inga kommentarer ännu.
Lämna en kommentar